Vizesiz Dünya

İngiltere, Portekiz, Yunanistan ve Malta’daki vatandaşlık ve oturma izni programları 21-26 Haziran tarihlerinde İstanbul’da tanıtılıyor

Coates Global, Türkiye’deki tanıtım etinliklerine devam ediyor.

Avrupa Birliği ülkelerindeki Ankara Anlaşması, Altın Vize ve Çifte Vatandaşlık programları ile Türkiye’de henüz bilinmeyen Altın Oturum (Golden Residency) programlarını tanıtan etkinlikleri 21-26 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek.

Avrupa Birliği vatandaşlık ve oturma izni programlarının tanıtılacağı seminer ve kişiye özel toplantılarda Avrupa Birliği Göçmenlik ve Vatandaşlık Hukuku uzmanları hazır bulunacak.

​Etkinlikler, Avrupa Birliği ülkelerinde yatırım yapmadan oturma izni veren vizeler başta olmak üzere Türkiye’de bilinmeyen veya yanlış bilinen bir çok konuya açıklık getiriyor. 

​Portekiz, İspanya ve Yunanistan’da gayrimenkul almadan ve yatırım yapmadan oturma izni olanağı veren Altın Yaşam (Golden Resindency) programları, bu ülkelerde kendi pasif geliri ile yaşayabilecek durumda olanlara bulunmaz bir fırsat sunuyor. Altın yaşam programlarının yanısıra, Brexit sonrası Ankara Anlaşması’nın geleceği, diğer AB ülkelerindeki Ankara Anlaşması koşulları ve İngiltere’nin yeni yatırımcı ve girişimci vizeleri de açıklanıyor.

Etkinlikler sadece sınırlı sayıda davetliye açık ve katılım ücretsiz

Online randevu için: https://coatesglobal.as.me

Exit mobile version