Vizesiz Dünya

Birleşik Krallık ve Avrupa’daki Oturma İzinleri ve Çalışma Vizeleri İstanbul’da tanıtılacak

İngiltere’nin tanınmış vize ve göçmenlik hukuku firmalarından Garth Coates Avukatlık ofisi, 28-30 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da özel bir etkinlik düzenleyerek, yeni vize türleri hakkında bilgiler verecek.

AB ve Birleşik Krallık vatandaşlık ve oturma izni programlarının yanısıra, Ankara Anlaşması’nın yeni bir versiyonu olarak düşünülen Self Sponsorhip (Kendi Kendine Sponsorluk) vizesinin tanıtılacağı toplantılar, Şişli Marriott Otel’de 28-30 Ekim tarihleri arasında kişiye özel görüşmeler şeklinde gerçekleştirilecek. Toplantılarda İngiltere’nin tanınmış vatandaşlık hukuku avukatlık firmalarından Garth Coates Avukatlık Ofisinin deneyimli bir ekibi ve bu blog sitesinin yazarı Tamer Ulay’da hazır bulunacak.

Bu toplantılar, Avrupa Birliği ve Birleşik Krallık’ta yatırım yapmadan oturma izni veren vizeler başta olmak üzere Türkiye’de bilinmeyen veya yanlış bilinen bir çok konuya açıklık getirecek

Etkinlikler sadece sınırlı sayıda davetliye açık

AB ve Birleşik Krallık’ta oturum izni fırsatlarının anlatılacağı etkinlikler, sınırlı sayıda davetliye açık olacak. Herbiri kendi alanında uzman olan hukukçulardan profesyonel bilgilerin verileceği 60 dakikalık kişiye özel toplantılara katılım ücreti £100 olarak belirlendi.

Belli Başlı Toplantı Konuları

Katılım Davetiyesi

Katılım hakkında detaylı bilgi ve davetiye edinmek için lütfen tıklayınız.

Exit mobile version